menu

YoYoGi

© Grégoire Edouard

Elke zondag komen er heel wat groepjes dansers, muzikanten, karateka’s, cosplayers en nieuwsgierigen bij elkaar in het Yoyogipark in Tokio. Ze maken samen muziek, repeteren de nieuwste dansroutines, performen ludieke acts of doen aan workshops. Choreograaf Koen De Preter liet zich hierdoor inspireren en brengt een Antwerpse versie van dit initiatief, dit jaar voor de tweede maal op Zomer van Antwerpen.

YoYoGi is een warme uitnodiging om je gekste hobby’s te komen uitoefenen in het park en al je talenten te komen tonen. Plus het is vooral ook een plek om mee te dansen, mee te zingen, mee te doen!

Kom dus uit je repetitiekot! Toon je coolste dansmoves en haal je gitaar, saxofoon of viool uit de kast en speel het concert van je leven op ons open podium in het gras.

Podiumvrees? Doe dan mee aan talloze gratis workshops: kungfu, acro-yoga, ropeskipping, tai chi… Als je altijd al eens wou dansen met een professionele choreograaf is dit je kans. Dansers in verschillende stijlen leren je de kneepjes van het vak.